PIZZERIA LA CANDELA

PIZZERIA LA CANDELA Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1116 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Candela. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 22:00 Eten was niet lekker. Bovendien niet erg warm. En bezorging was laat
12 jun 2022 om 21:28 Wat lekker gegeten en klantvriendelijk Aanrader!
9 jun 2022 om 8:53 had aangegeven met €40 te betalen. Daar stond de bezorger zonder genoeg wisselgeld of ik ook met minder akkoord ging? Waarop ik zei maar ik heb toch aangegeven met €40 te betalen? “Ja zijn baas deed soms heel lastig” ik bestel hier nooit weer
5 jun 2022 om 20:27 Lekkere pizza, was nog heet echt perfect
31 mei 2022 om 20:02 Heerlijke pizza’s en pasta, alleen bij de warme saus was het stokbrood vergeten. Kan gebeuren, anders 5 sterren. Heerlijk gegeten.
29 mei 2022 om 20:15 We zijn andere kwaliteit gewend. Eten was lauw, spaghetti bolognese was niet met saus maar meer een homp gehakt! Eten werd bezorgd door een jong meisje wat de bestelling nog net niet naar binnen gooide
21 mei 2022 om 22:27 Eten was standaard, maar geroijsder dan bij de concurrent, maar om daar een uur op te wachten
20 mei 2022 om 21:21 Helaas was het koud…
17 mei 2022 om 20:53 Duurde te lang en het beleg van de de pizza’s lag op een hoopje en was niet echt warm… jammer
17 mei 2022 om 11:01 Heerlijke spaghetti bolognese, de knoflooksaus met stokbrood was ook goed warm. Pizza daarentegen was lauw met goedkope zalm, jammer!
13 mei 2022 om 21:14 Prijs voor zelfde bestelling binnen 3 weken van 25,00 naar 28,50 :(
7 mei 2022 om 15:43 Pizza’s helemaal top, bezorgtijden ook goed. Slechts de Kinder spagetti niet want er zat veel te veel knoflook in.